Wedstrijd in nieuwe jas: 'Vruchtenslof jaarrond op de kaart zetten'
De winnaar van de wedstrijd om de lekkerste aardbeienslof wordt dit jaar bekend gemaakt tijdens de Beko Najaarsdagen. 'We willen de competitie een...
De winnaar van de wedstrijd om de lekkerste aardbeienslof wordt dit jaar bekend gemaakt tijdens de Beko Najaarsdagen. 'We willen de competitie een...
De Internationale Dag van de Brioche, die Puratos op 14 mei viert, is een leuke aanleiding om consumenten te verrassen met dit zachtzoete brood. De...
Jaarlijks biedt de NBOV jonge talentvolle vakmensen de kans de Moederdagtaart te maken voor Prinses Beatrix. Dit jaar kozen Thijs Hermkens, Serena...
De vraag naar plantaardige producten stijgt. Bakkers kunnen hier hun voordeel mee doen. Door plantaardig banket aan te bieden, verbreed je je...
Niet alleen Nederlandse fruittelers, ook verwerkers van zacht fruit in bakkerij en horeca staat een schok te wachten: het ministerie van landbouw wil...
Komend weekend vieren zes van de tien Nederlanders Pasen. Ruim driekwart van hen koopt chocoladepaaseitjes in (een derde verstopt die ook). Van...
Bakeplus heeft haar meest trendy ijsnoviteiten nog eens onder de aandacht gebracht op de Dag van het Ambacht/IJsvak, maandag 11 maart in Gorinchem....
In navolging van het Eberhardtje, dat Amsterdammers moet verbinden, is een tweede verbindingskoekje gelanceerd. Het Leger des Heils en Stichting...
Consumenten hechten steeds meer waarde aan Pasen, zo ervaart Colinda ten Have van de gelijknamige bakkerij in Nijkerk. Steeds meer producten uit het...
De brood- en banketbakkerij en chocolade-producenten gaan een revolutionaire ommekeer tegemoet. Dat is de boodschap uit het Taste Tomorrow-rapport...